Ristorante Spinaci 390 g, Pizza bohatě obložená rajčaty, špenátem a sýrem na tenkém, křupavém těstě, hluboce zmrazená.
Kód: 3579Detailní popis produktu
- Ristorante Pizza Prosciutto e Crema - 9x Piccolissima. Mini pizza bohatě obložená šunkou, mozzarellou a smetanovou omáčkou. Hluboce zmrazená.
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, 24% zakysaná SMETANA, 16% SÝR MOZZARELLA, voda, 12% vařená šunka (vepřové maso, jedlá sůl, dextróza, cukr, stabilizátory (difosforečnany, trifosforečnany, dusitan sodný), antioxidanty (askorban sodný, výtažky z rozmarýnu), kouř), cibule, řepkový olej, jedlá sůl, pekařské droždí, krupice z tvrdozrnné PŠENICE, modifikovaný škrob, sladový extrakt z JEČMENE, česnek, oregano, kypřicí látka (uhličitan sodný), regulátor kyselosti (difosforečnany), dextróza, pepř.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g hotového výrobku:Energie 1053 kJ/252 kcal Tuky 13 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,2 g Sacharidy 22 g z toho cukry 3,0gBílkoviny 12 gSůl 1,1 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Na 1 porci (3 minipizzy):Energie 758 kJ/181 kcal Tuky 9,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,9 g Sacharidy 16 g z toho cukry 2,2 g Bílkoviny 8,4 g Sůl 0,82 g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 284,78g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Minimální trvanlivost do konce a číslo šarže: viz boční strana obalu.
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1) Troubu důkladně předehřejeme Elektrická trouba: 220°C; Horkovzdušná trouba: 180 °C; Plynová trouba: 4. 2)Pizzu vyjmeme z fólie 3) Dáme péct na mřížku vyloženou papirem na pečení do spodní části trouby. Pečeme 7-9 min.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.