Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

RISTORANTE 340 g QUATTRO FORM.

Kód: 7098
Neohodnoceno
50 Kč 50 Kč / 1 ks

RISTORANTE 340 g QUATTRO FORM.

Záznam byl v pořádku uložen.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ristorante pizza Quattro Formaggi. Pizza bohatě obložená mozzarellou, eidamem, ementálem a sýrem s modrou plísní na tenkém, křupavém těstě, hluboce zmrazená.
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, 24 % pasírovaná rajčata, 11 % SÝR MOZZARELLA, 11 % SÝR EIDAM, SMETANA, řepkový olej, 4,2 % SÝR EMENTÁL, voda, pekařské droždí, 0,7 % SÝR S MODROU PLÍSNÍ, cukr, jedlá sůl, bazalka, SOJOVÁ OMÁČKA (voda, SÓJOVÉ BOBY, jedlá sůl, PŠENIČNÁ MOUKA), modifikovaný škrob, olivový olej, koření, oregano, hydrolyzovaná rostlinná bílkovina, maltodextrin, česnek, karamel.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Ve 100 g výrobku: Energie 1110 kJ/265 kcal Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,2 g Sacharidy 24 g z toho cukry 2,9 g Bílkoviny 11 g Sůl 1,1 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 1 porci (1 pizza): Energie 3775 kJ/903 kcal Tuky 47 g z toho nasycené mastné kyseliny 21 g Sacharidy 81 g z toho cukry 9,8 g Bílkoviny 36 g Sůl 3,6 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 426g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Minimální trvanlivost do konce a číslo šarže: viz boční strana obalu.
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Troubu důkladně předehřejeme. Horní a spodní ohřev: 220 °C Horkovzdušná: 200 °C Plynový ohřev: stupeň 4 2. Pizzu vyjmeme z fólie. 3. Dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 10-12 minut.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: