Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

Hochland sýr tavený 4sýry 45% chlaz. 140g

Kód: 1086
Neohodnoceno
32 Kč
Položka byla vyprodána…

tavený sýr

Detailní informace

Detailní popis produktu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
tavený sýr
SLOŽENÍ
Tavený sýr "Cheddar" 2x17,5g: voda, SÝR Cheddar 28%, MÁSLO, sušené odstředěné MLÉKO, tavicí soli: E450, E452, E339; MLÉČNÉ bílkoviny, regulátory kyselosti: E331 a kyselina citronová, přírodní SÝROVÉ aroma (MLÉKO), barviva: karoteny a výtažky z papriky, jedlá sůl. Tavený sýr "Uzená Gouda" 2x17,5g: voda, SÝR, MÁSLO, uzený SÝR Gouda 13%, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÉ bílkoviny, tavicí soli: E450, E452, E339; regulátory kyselosti: E331 a kyselina citronová, jedlá sůl, barvivo: annatto, kouřové aroma. Tavený sýr "Maasdamer" 2x17,5g: voda, SÝR Maasdamer 18%, MÁSLO, SÝR, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÉ bílkoviny, tavicí soli: E450, E452, E339; aroma (MLÉKO), regulátory kyselosti: E331 a kyselina citronová, jedlá sůl, barvivo: karoteny. Tavený sýr "Emmentaler" 2x17,5g: voda, SÝR, MÁSLO, sušené odstředěné MLÉKO, SÝR Ementál 2%, MLÉČNÉ bílkoviny, tavicí soli: E450, E452, E339; aroma (MLÉKO), regulátory kyselosti: E331 a kyselina citronová, jedlá sůl, barviva: karoteny a annatto.
ALERGENY
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
"Cheddar" : Energie 1008kJ/243kcal,Tuky 19g,NMK 13g, Sacharidy 6,5g,cukry 6,0g,Bílkoviny 11g,Sůl 2,8g."Uzená Gouda" : Energie 1011kJ/244kcal,Tuky 19g,NMK 13g, Sacharidy 6,8g,cukry 6,4g,Bílkoviny 11g,Sůl 2,5g. "Maasdamer": Energie 995kJ/240kcal,Tuky 19g,NMK 13g, Sacharidy 6,6g,cukry 6,2g,Bílkoviny 11g,Sůl 2,5g."Emmentaler" : Energie 999kJ/240kcal,Tuky 19g,NMK 13g, Sacharidy 6,7g,cukry 6,4g,Bílkoviny 11g,Sůl 2,5g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
3x140g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte od 2°C do 10°C.
VÝROBCE
DeNuevo spol. s r.o., Na Pankráci 1724/129, 140 00 Praha.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: