Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

Hellmann's Dressing med/hořčice 1x210ml

Kód: 3996
Neohodnoceno
49 Kč 49 Kč / 1 ks
Položka byla vyprodána…

Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 20% hm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Studená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 20% hm.
SLOŽENÍ
Voda,Řepkový olej,Ocet z jablečného cidru (12% hm.) (ocet z cidru, koncentrovaný jablečný mošt),Hrubozrnná hořčice (10% hm.) (voda, HOŘČIČNÁ semena, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kurkuma),Med (8% hm.),Kukuřičný škrob,Pasterizovaný VAJEČNÝ žloutek?,Jedlá sůl,Stabilizátor (guma guar),HOŘČIČNÝ olej,?z vajec nosnic ve volném výběhu
ALERGENY
Sezamová semena a výrobky z nich,Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100 mlEnergie: 1058 kJ/252 kcal,Tuky : 22 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1,8 g,Sacharidy : 12 g, z toho cukry : 9,1 g,Bílkoviny : 1,1 g,Sůl : 1,5 g,*% z referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal),**1 porce = 30 ml = 2 polévkové lžíce,Balení obsahuje 7 porcí
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
na 1 porci** (%* na porci)Energie: 317 kJ/76 kcal (4%),Tuky : 6,6 g (9%), z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g (3%),Sacharidy : 3,6 g (1%), z toho cukry : 2,7 g (3%),Bílkoviny : <0,5 g (<1%),Sůl : 0,45 g (8%),*% z referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal),**1 porce = 30 ml = 2 polévkové lžíce,Balení obsahuje 7 porcí
HMOTNOST/OBJEM
210ml
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od +5°C do +15°C. Po otevření skladujte při teplotě od +5°C do +8°C a spotřebujte do 4 týdnů. Při nabízení k prodeji je možno uchovávat do +25°C po dobu nejdéle 4 týdnů.
VÝROBCE
"UNILEVER ČR, spol. s r.o.Rohanské nábřeží 670186 00 Praha 8Tel.: 844 222 844www.hellmanns.cz"
NÁVOD K POUŽITÍ
Skladujte při teplotě od +5°C do +15°C. Po otevření skladujte při teplotě od +5°C do +8°C a spotřebujte do 4 týdnů. Při nabízení k prodeji je možno uchovávat do +25°C po dobu nejdéle 4 týdnů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: