Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

Dr.Oetker Ristorante Spinaci pizza mraž. 1x390g

Kód: 3576
Neohodnoceno
50 Kč 50 Kč / 1 ks
Položka byla vyprodána…

Ristorante Spinaci 390 g, Pizza bohatě obložená rajčaty, špenátem a sýrem na tenkém, křupavém těstě, hluboce zmrazená.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ristorante Spinaci 390 g, Pizza bohatě obložená rajčaty, špenátem a sýrem na tenkém, křupavém těstě, hluboce zmrazená.
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, 24% pasírovaná rajčata, 20% špenát, 14% SÝR (MOZZARELLA, EIDAM), řepkový olej, voda, pekařské droždí, jedlá sůl, cukr, modifikovaný škrob, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), česnek, hydrolyzovaná rostlinná bílkovina, maltodextrin, kayenský pepř, karamelizovaný cukr.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100g hotového výrobku:Energie: 920 kJ / 220 kcalTuky: 11 gz toho nasycené mastné kyseliny: 2,8 gSacharidy: 21gz toho cukry: 2,4gVláknina: 1,9gBílkoviny: 7,1gSůl: 0,96g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 1 porci (1 pizzu = 390g) hotového výrobku:Energie: 3586 kJ / 858 kcalTuky: 44 gz toho nasycené mastné kyseliny: 11 gSacharidy: 82gz toho cukry: 9,3gVláknina: 7,5gBílkoviny: 28gSůl: 3,7g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 464g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší do data minimální trvanlivosti.Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Minimální trvanlivost do konce a číslo šarže: viz boční strana obalu.
VÝROBCE
Dr. Oetker, s.r.o., Americká 2335 PSČ: 27201 Kladno, Česká republika, www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Troubu důkladně předehřejeme. Pizzu vyjmeme z fólie.Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 11-13 minut při teplotě 220°C - elektrická trouba - horní i spodní ohřev, plynová trouba 4. stupeň, horkovzdušná trouba: 200°C. Respektujte vlastní zkušenosti s troubou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: