Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

Dr.Oetker Guseppe Pizza Chicken Curry mraž. 1x375g

Kód: 3534
Neohodnoceno
93 Kč 93 Kč / 1 ks
Položka byla vyprodána…

Pizza Guseppe Chicken Curry s kuřecím masem, masalou a kari kořením, hlubokozmrazená.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pizza Guseppe Chicken Curry s kuřecím masem, masalou a kari kořením, hlubokozmrazená.
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 10% SÝR (EIDAM, MOZZARELLA), 5,5% kuřecí maso (ze stehen a prsou), palmový olej,SMETANA, rajčatový koncentrát, červená paprika, špenát, kukuřice, řepkový olej, cukr, pekařské droždí, sůl, koření (masala akari), glukóza, sušené kokosové mléko, maltodextrin, extrakt koření, SÓJOVÁ OMÁCKA, hydrolyzovaná rostlinná bílkovina,modifikovaný škrob, česnek, sušené ODTUčNĚNÉ MLÉKO, glukózový sirup, zázvor, koncentrát citrónové šťávy, aroma, petržel,paprika, chilli, paprikový extrakt, MLÉCNÉ BÍLKOVINY, karamelizovaný cukr, barvivo (karoteny).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g hotového výrobku:Energie: 1054kJ/251kcalTuky: 11gz toho nasycené mastné kyseliny: 5,6gSacharidy: 29gz toho cukry: 3,6gBílkoviny: 8,6gSůl: 1,1g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 1porci (1pizza - 375g):Energie: 3954kJ/943kcalTuky: 40gz toho nasycené mastné kyseliny: 21gSacharidy: 110gz toho cukry: 13gBílkoviny: 32gSůl: 4,3g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 468g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte pYi teplote -18°C nebo ni~aí. Uchování u spotYebitele: Skladujte při teplote -18°C nebo nižší dodata minimální trvanlivosti. Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Troubu důkladně předehřejeme na 200°C. Pizzu vyjmeme z fólie a dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do střední části trouby na 13-16minut. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: