Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Pepperoni Salame mraž. 7x340g

Kód: 3561
Neohodnoceno
50 Kč 50 Kč / 1 ks

Ristorante pizza Pepperoni Salame Piccante. Pizza bohatě obložená feferonkovým salámem a feferonkami na tenkém, křupavém cestě, hluboce zmrazená.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ristorante pizza Pepperoni Salame Piccante. Pizza bohatě obložená feferonkovým salámem a feferonkami na tenkém, křupavém cestě, hluboce zmrazená.
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, 28% pasírovaná rajčata, 14 % SÝR (MOZZARELLA, EIDAM), 10 % feferonkový salám (vepřové maso, slanina, jedlá sůl, koření, dextróza, česnekový prášek, cibulový prášek, extrakt koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), 8,5 % nakládané feferonky (feferonky, voda, ocet, jedlá sůl, kyselina (kyselina citronová), antioxidant (kyselina askorbová)), řepkový olej, pekařské droždí, voda, jedlá sůl, cukr, olivový olej, modifikovaný škrob, koření, citrónová šťáva, oregano, česnek, aroma.
ALERGENY
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Ve 100 g výrobku: Energie 1028 kJ/246 kcal Tuky 12 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,9 g Sacharidy 24 g z toho cukry 3,1 g Bílkoviny 9,0 g Sůl 1,4 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 1 porci (1 pizza): Energie 3497 kJ/836 kcal Tuky 41 g z toho nasycené mastné kyseliny 14 g Sacharidy 82 g z toho cukry 11 g Bílkoviny 31 g Sůl 4,9 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 437g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Minimální trvanlivost do konce a číslo šarže: viz boční strana obalu.
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Troubu důkladně předehřejeme. Horní a spodní ohřev: 220 °C; Horkovzdušná: 200 °C; Plynový ohřeb: stupeň 4. 2. Pizzu vyjmeme z fólie. 3. Dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 10-12 minut.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: