Dr. Oetker Ristorante Pizza Bianca Prosciutto mraž. 1x325g

Kód: 3546
Neohodnoceno
89 Kč 89 Kč / 1 ks
Položka byla vyprodána…

Ristorante pizza Bianca Prosciutto Patata. Pizza bohatě obložená bramborovými lupínky, uzenou šunkou, smetanovou omáčkou a sýrem na tenkém, křupavém těstě. Hlubokozmrazená.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ristorante pizza Bianca Prosciutto Patata. Pizza bohatě obložená bramborovými lupínky, uzenou šunkou, smetanovou omáčkou a sýrem na tenkém, křupavém těstě. Hlubokozmrazená.
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, 17% zakysaná SMETANA (Creme Fraiche), 12 % SÝR (MOZZARELLA,EIDAM), voda, 7,4 % bramborové lupínky (brambory, slunečnicový olej, mořská sůl), 6,0 % uzená šunka (vepřové maso, jedlá sůl, stabilizátor (dusitan sodný), extrakt koření, kouř), cibule, řepkový olej, pekařské droždí, jedlá sůl, cukr, modifikovaný škrob, oregano, petržel, pepř, zázvor, muškátový oříšek.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Ve 100 g výrobku:Energie 1247 kJ/298 kcal Tuky 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,9 g Sacharidy 29 g z toho cukry 2,4 g Bílkoviny 8,5 g Sůl 1,0 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 1 porci (1pizzu) Energie 4052 kJ/969 kcal Tuky 53 g z toho nasycené mastné kyseliny 19 g Sacharidy 93 g z toho cukry 7,9 g Bílkoviny 28 g Sůl 3,4 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 408g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Troubu důkladně předehřejeme. Horní a spodní ohřev: 220 °C; Horkovzdušná: 200 °C; Plynový ohřeb: stupeň 4. 2. Pizzu vyjmeme z fólie. 3. Dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 13-14 minut.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: