Vážení zákazníci. Z technických důvodů je tento e-shop pozastaven a nelze si potraviny objednat.

Dr. Oetker Ristorante Piccola Tre Formaggi mraž. 1x216g

Kód: 3585
Neohodnoceno
89 Kč 89 Kč / 1 ks
Položka byla vyprodána…

Ristorante Pizza Tre Formaggi - 9x Piccolissima. Mini pizza bohatě obložená rajčatovou omáčkou, strouhaným sýrem a bylinkami. Hluboce zmrazená.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ristorante Pizza Tre Formaggi - 9x Piccolissima. Mini pizza bohatě obložená rajčatovou omáčkou, strouhaným sýrem a bylinkami. Hluboce zmrazená.
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, voda, 19% rajčatový koncentrát, 16% SÝR MOZZARELLA, 12 % SÝR EMENTÁL, 4,2% TVRDÝ SÝR, řepkový olej, jedlá sůl, pekařské droždí, krupice z tvrdozrnné PŠENICE, byliny, cukr, sladový extrakt z JEČMENE, koření, kypřicí látka (uhličitan sodný), regulátor kyselosti (difosforečnany), česnek, dextróza.
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Hořčice a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g hotového výrobku:Energie 1007 kJ/240 kcal Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,4 g Sacharidy 23 g z toho cukry 3,2 g Bílkoviny 13 g Sůl 1,3 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 1 porci (3 minipizzy):Energie 725 kJ/173 kcal Tuky 7,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,6 g Sacharidy 16 g z toho cukry 2,3 g Bílkoviny 9,5 g Sůl 0,93 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 284,78g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší do data minimální trvanlivosti. Hluboce zmrazený výrobek. Chraňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
1) Troubu důkladně předehřejeme Elektrická trouba: 220°C; Horkovzdušná trouba: 180 °C; Plynová trouba: 4. 2)Pizzu vyjmeme z fólie 3) Dáme péct na mřížku vyloženou papirem na pečení do spodní části trouby. Pečeme 7-9 min.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: